Speilvendt Medlem

Speilvendt Medlem er en mellomting for deg som vil være en fastere bidragsyter enn en ren freelancer, men samtidig ikke så forpliktet som et redaksjonsmedlem. Målet er å gjøre det enklere å engasjere seg i Speilvendt!

 

Som medlem av Speilvendt får du løpende oppdateringer om hvordan vi ligger an i prosessen med neste utgave, deadlines og hva vi til enhver tid trenger hjelp til. Mesteparten av aktiviteten skjer i Facebookgruppen vår, som er linket til nederst på siden. Du blir i tillegg invitert til enkelte redaksjonsmøter, workshops og sosiale arrangementer. Du har ingen forpliktelser som medlem, men vi håper medlemsskapet kan gjøre det enklere for deg å hive deg med når du har tid.

Vi trenger hjelp med en rekke oppgaver, deriblant tekst, korrektur, illustrasjoner, foto, lansering og distribusjon. Vi er veldig takknemlige overfor våre bidragsytere og medlemmer, og hadde ikke klart oss uten. Vi oppfordrer alle til å bidra til Speilvendt, både som medlem og freelancer. Vi presiserer likevel at hva som trykkes i Speilvendt avgjøres på redaksjonsnivå, og redaksjonen forbeholder seg retten til å gjøre små endringer, utsette eller ikke trykke innsendte bidrag.

Lars-Martin Hammer er for tiden medlemsansvarlig i redaksjonen, og er dermed medlemmenes kontaktperson. Trykk på navnet hennes for å komme til kontaktsiden dersom du har spørsmål, innspill eller ønsker å melde deg inn!

[Speilvendt Medlem på Facebook]

Lansering-1-201420

Foto er  tatt av Christopher Wirsching på et sosialt arrangement for medlemsgruppen og redaksjonen våren 2014.