Relansering av www.speilvendt.no!

Har du hørt om www.speilvendt.no før? Nei, det har knapt nok vi i redaksjonen heller. Nå gjør vi noe med det.

Speilvendt har kommet ut som papirtidsskrift i to år, og i disse dager går vi inn i det tredje. Vi takker alle som har fulgt oss i disse to årene, og ønsker godt nyttår med en relansering av www.speilvendt.no. Vårt nyttårsforsett er nemlig ukentlig å publisere noe på nettsiden, det være seg nyheter, debattinnlegg, dikt, noveller, essays, fagtekster eller andre typer saker – ”bare fantasien setter grenser”, som klisjeen sier. Vi ønsker med dette å være enda mer aktuelle og et mer regelmessig tilskudd i studiehverdagen til våre kjære lesere. Vi håper du vil ønske det velkommen!
969421_486274741488628_821434236_n
I forbindelse med relanseringen av www.speilvendt.no søker vi også bidrag fra deg. Vi vil ha semesteroppgaven som du jobbet med i månedsvis, men som bare sensor fikk lese, vi vil at du skal skrive om studentforeningen din og arrangementene du er med på å arrangere ved PSI eller UiO for øvrig, vi søker dine hverdagsbetraktninger om lesesalsnormer og hvilken Åse-kaffe som er best… Kort sagt: Vi ønsker oss alle slags bidrag til både www.speilvendt.no, og til papirutgavene som i 2014 kommer i mars, august og november. Selv om hva som trykkes avgjøres på redaksjonsnivå, og redaksjonen forbeholder seg retten til å gjøre små endringer, utsette eller ikke trykke innsendte bidrag, oppfordrer vi alle til å bidra til Speilvendt, så ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi vet at leserne våre sitter inne med mye, og et av Speilvendts mål er å gi dere muligheten til å komme på trykk.
Vi håper at dere vil følge med på www.speilvendt.no fremover, og vi gleder oss til å dele mye spennende med dere i 2014.
Riktig godt nytt år til dere fra hele redaksjonen!
redaksjonen